Velden zijn niet correct ingevuld
Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

Gratis op maat gemaakt in ons confectie atelier

Alle gordijnen op KinderGordijnen.nl worden gratis voor u op maat gemaakt in ons gespecialiseerd gordijnen atelier. Welke stof, welke plooi en welke ophangmogelijkheid u ook kiest, alles wordt kundig afgewerkt door vakmensen die al jarenlang in het vak zitten. 

Alle gordijnen worden zo geleverd dat ze meteen klaar zijn om op te hangen. Ze zijn volledig afgewerkt met zijnaden, onderzoom of loodveter, plooiband en verstelbare haken.

Perfect passende gordijnen

Zeker weten dat het gordijn perfect past in de babykamer of kinderkamer? Gebruik dan onze handige meetinstructie bij het opmeten van de juiste maten. 

Nadat de gordijnen klaar zijn worden ze zorgvuldig verpakt in ons magazijn en naar u verstuurd via RegioExpress

Naaiatelier in beeld

Benieuwd hoe het hele proces in z'n gang gaat? In deze video ziet u wat er gebeurd nadat u op de bestelknop heeft geklikt.


Bekijk onze meetinstructie video!

Meetinstructies voor het opmeten van uw kindergordijnenOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij KinderGordijnen op vertrouwen. Uw baby- of kindergordijnen moeten er gewoon goed uitzien. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries - Uw gordijnstof expert!

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard
Whatsapp Kindergordijnen