Velden zijn niet correct ingevuld
Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

Over KinderGordijnen.nl

KinderGordijnen.nl is ruim 8 jaar geleden opgezet door Jelmer de Vries, jonge vader en echtgenoot van Jeanet. Een enthousiaste en gedreven ondernemer en een specialist in zijn vak.

Toen hun zoontje Nout op komst was, kwamen Jelmer en Jeanet tot de ontdekking dat er maar een klein aanbod was op het gebied van kindergordijnen. Met zijn jarenlange ervaring in woninginrichting en een eigen webwinkel in gordijnen, was het idee voor KinderGordijnen.nl snel geboren. Een webshop die zich volledig specialiseert in kindergordijnen.

KinderGordijnen.nl biedt niet alleen een ruim assortiment aan stoffen, het is ook mogelijk om deze gratis op maat te laten maken. Uiteraard kunt u de stof ook los bestellen, zodat u er zelf mee aan de slag kunt gaan.

Social media

Volg de ontwikkelingen van KinderGordijnen.nl ook op Facebook en Twitter.

Wij steunen KiKa

KiKa

Een aantal jaren geleden kreeg Jelmer te maken met de ziekte kanker. Om deze ziekte te helpen bestrijden, doneert KinderGordijnen.nl de opbrengsten van knipstaaltjes aan Stichting KiKa: Kinderen Kankervrij. Meer daarover leest u hier.


Bekijk onze meetinstructie video!

Meetinstructies voor het opmeten van uw kindergordijnenOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij KinderGordijnen op vertrouwen. Uw baby- of kindergordijnen moeten er gewoon goed uitzien. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries - Uw gordijnstof expert!

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard
Whatsapp Kindergordijnen