Velden zijn niet correct ingevuld
Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

Via KinderGordijnen.nl steunt u de strijd tegen kinderkanker

KinderGordijnen.nl levert producten voor de kinderkamer. We vinden het belangrijk dat kinderen gezond en zorgeloos kunnen opgroeien. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. 

KinderGordijnen.nl levert een bijdrage in de strijd tegen kinderkanker. Ze doneert de opbrengsten van knipstaaltjes aan KiKa. Stichting KiKa heeft als doel om fondsen te werven voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting.

Staat u ook achter de doelstellingen van KiKa? Help ons dan door de bijdrage voor knipstaaltjes te doneren aan KiKa. Met uw hulp maken we de wereld voor zieke kinderen beter. 

Donatie van 2017

Al vier jaar op rij doneren we de opbrengst van de knipstaaltjes aan stichting KiKa. De opbrengst over 2017 was €1968. We zijn blij om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen.

KinderGordijnen.nl  heeft heel recent een donatie kunnen doen aan Kika.

kindergordijnen-kika-donatie-2016


Bekijk onze meetinstructie video!

Meetinstructies voor het opmeten van uw kindergordijnenOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij KinderGordijnen op vertrouwen. Uw baby- of kindergordijnen moeten er gewoon goed uitzien. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries - Uw gordijnstof expert!

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard
Whatsapp Kindergordijnen