Velden zijn niet correct ingevuld
Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

 

Bekijk de uitzending hieronder van RTL WoonTips waarin het programma op bezoek gaat bij Kindergordijnen.nl. RTL WoonTips is een inspirerend woonprogramma op RTL4 . Het programma volgt alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante producten onder andere op het gebied van interieur. 

Presentator Sander Foppele bezocht de showroom en sprak met Jelmer de Vries, van Kindergordijnen.nl, over de ruime keuze op het gebied van gordijnen. Zo zijn de traditionele patronen, zoals sterren, en prints met bekende Disney figuren slechts een kleine greep uit het grote aanbod op Kindergordijnen.nl. Jelmer legt uit hoe gemakkelijk het is om gordijnen te bestellen via de webshop en de service die Kindergordijnen.nl de klant biedt. Ook geeft Jelmer een tip voor het creëren van verduisterende gordijnen en wat de vele voordelen hiervan zijn.

 


Bekijk onze meetinstructie video!

Meetinstructies voor het opmeten van uw kindergordijnenOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij KinderGordijnen op vertrouwen. Uw baby- of kindergordijnen moeten er gewoon goed uitzien. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries - Uw gordijnstof expert!

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard
Whatsapp Kindergordijnen